Var Ger Jag Mina Kunder Mitt Absolut Bästa? 

Arbetsplatsens och kontorens roll är ett hett diskussionsämne idag. För mig blev det enkelt när jag för flera år sedan frågade mig: Varifrån ger jag mina kunder mitt absolut bästa, varifrån arbetar jag effektivast och ger den bästa servicen? Svaret blev enkelt, mitt ’home office’ vare sig det är placerat i Höga Kusten eller Toscana. Det handlar om livskvalitet och den totala integrationen mellan liv och mitt arbete och passion, allt det som bygger mitt reputation.

Ett citat som följt mig i många år är när Jim Gartz, en framstående svensk videoproducent kommenterade något jag skrev på LinkedIn. Jag tror inte att det kan sägas på ett bättre sätt: 

”What is it called when your work isn’t work, but a declaration of love to your life which defines who you are as a human being?”


Publicerat

i

av