Nytt Spännande Samarbete

Magdalena Bibik och jag inleder ett spännande samarbete och tillskott till våra ordinarie verksamheter. Detta för att ytterligare kunna förstärka effekten av den analys och rapport som jag gör av en individs reputation.

För mig innebär det, förutom att jag får samarbeta med en briljant entreprenör, mentor och rådgivare, att jag kan lägga ytterligare kraft och fokus på analysen och rapporten om ditt reputation. Mitt commitment är att det ska vara det viktigaste dokumentet i ditt professionella liv. Det är ett unikt dokument som ger dig totalkoll på ditt reputation och dina framgångsfaktorer – dina viktigaste professionella tillgångar. 

Magdalena, som själv har fått sitt reputation analyserat två gånger och är väl bekant med vad processen innebär för den personliga utvecklingen kan sedan kliva in som din mentor under 4 online sessions. Hon hjälper dig med verktyg och strategier för att inkorporera dina framgångsfaktorer i ditt yrkesliv. 

Förbered dig på ditt livs boost. 


Publicerat

i

av