Jag – en Nörd.

Det är 10 år sedan jag nördade in mig inom området Professional Reputation och det är något jag är stolt över, jag ser inte något viktigare eller en mer spännande strategi. Samtidigt är det viktigt för mig att vara nörd inom ett område som genuint adderar värde. Att ha ett attraktivt reputation är nyckeln som öppnar dörrar till spännande människor, kunder och företag som du vill lära av, göra affärer med eller bli anlitad av. Det som fascinerar mig mest är hur det belyser vår dolda kapacitet och indikerar vad vi kan åstadkomma i vår karriär eller affärsliv.

Det jag insåg var att vi kan ha briljanta affärsidéer eller karriärstrategier, men allt landar i hur vi uppfattas – ditt reputation. När vi förstår den fullskaliga effekten av detta, då kommer vår affärsverksamhet, karriär och professionella utveckling att tillföras en ny dimension. Det finns inget mer kraftfullt, men paradoxalt nog är det vår minst utnyttjade tillgång. Jag ser med spänning fram emot kommande 10 år.

Share: Facebook, Twitter, Google Plus

Leave a Comment: