Existerar Genuina Personliga Varumärken? 

Trots att jag skrivit en bok i ämnet personliga varumärken så måste jag dock erkänna att jag inte är riktigt bekväm med att vi ’säljer’ oss som vi var en produkt när den största utmaningen idag är hur vi kan kommunicera vårt verkliga värde. Av samma anledning så kan jag inte ta till mig tänkandet att vi skulle vara en viss färg.

Fiona Tribe från Australien är kanske den som har uttryckt det bäst när hon skrev på Twitter:

”If your personal brand is a reflection of who you really are, then I’d argue it’s not your personal brand. It’s just you.”

Vårt reputation ger oss ett annat perspektiv eftersom det inte handlar om vad du säger om dig själv utan hur du, alla dina framgångsfaktorer och dina handlingar uppfattas. Egentligen är det enkelt. Det är produkter som har varumärken, människor har relationer och ett reputation.

Share: Facebook, Twitter, Google Plus

Leave a Comment: