Exklusivt Entreprenörskap

Många entreprenörer har målet att ständigt växa, bygga stora bolag men jag har en annan ingångsvinkel till mitt eget entreprenörskap.

Här finns det naturligtvis inget rätt eller fel och visst har mina tankar också gått i dessa tankebanor. Men i takt med att jag haft och har privilegiet att få arbeta med så många spännande konsulter, entreprenörer och ledare så är det just i denna exklusivitet som jag bygger mitt entreprenörskap vidare.

För några år sedan stötte jag på ett tänkvärt citat: 

”Build something a hundred people love not something a miljon people kind of like.” 

Så klokt.

Reputation Mastery-konceptet vänder sig till dig som vill ta ditt professionella liv till en ny nivå. Du som inser att ditt reputation avgör din framgång, men har, som de flesta andra, inte koll på hur det ser ut. Du som konkret vill lära känna och utveckla dina framgångsfaktorer som enligt enhälliga rapporter genererar 85% av resultaten och hantera de buggar som kan stå i vägen för din framgång.


Publicerat

i

av