En Månad i Toscana.

Då var det dags igen att under en månad förflytta verksamheten till ’vår’ lilla Toscanska by på toppen av en kulle med en magisk utsikt. Här kan jag, som jag gjort de senaste 20 åren, kombinera en fantastisk livskvalitet med ett effektivt arbete. 

Som vanligt kommer jag att arbeta med de rapporter jag gör till framför allt entreprenörer, konsulter och ledare kring deras professional reputation. Men jag kommer också att lägga upp planer för hur jag tar Reputation Mastery-konceptet vidare eftersom intresset är så stort att kunna sprida det vidare.

För mig är det här det optimala sättet att arbeta och jag kan ge mina klienter mitt allra bästa. Självklart så kommer jag att träna, göra dagliga promenader till brödbutiken och slaktaren och en och annan närbelägen vingård kommer säkert också att få besök

Share: Facebook, Twitter, Google Plus

Leave a Comment: