Cut The Crap

Det är ett privilegium att få bolla mina idéer med kreativa och briljanta entreprenörer som Magdalena Bibik och Kikki Högberg. Jag har brottats lite med titeln på min nya bok och häromdagen träffade jag Kikki som designat mina två senaste böcker. Hon fångade direkt tre ord i prologen –  ’Cut the Crap’ och la till ‘Let’s Talk About Reputation’

Boken har en ömsint och kanske något provocerande titel. Vi behöver ta nya grepp i våra professionella liv och ifrågasätta en hel del av de management-myter som styrt oss och fortsätter att styra oss. Samtidigt finns det inget mer kraftfullt än vårt reputation – allt i vårt professionella liv cirkulerar runt det. Paradoxalt nog är det vår minst utnyttjade tillgång.

Boken publiceras som en kostnadsfri e-bok i slutet av augusti och under 6 månader, eftersom jag vill sprida budskapet. Sedan kommer den att läggas upp på iBooks och också tryckas.


Publicerat

i

av