PROFESSIONAL
REPUTATION

Din i särklass viktigaste
och minst nyttjade
professionella tillgång

Vilken position du än har så är ditt reputation nyckeln till din framgång.

Det skapar de avgörande förväntningarna kring vad du kan åstadkomma och hur du kommer att göra det. Detta är grunden till att bli anlitad i olika projekt eller uppdrag och att du attraherar kunder och klienter. Ditt reputation byggs av framför allt tre nyckelfaktorer, som för de flesta av oss är förvånansvärt diffusa:

1. Den upplevda nivån på din expertis.
2. De framgångsfaktorer som omsätter din expertis i framgångsrikt handling. (Rapporter från Google  och LinkedIn pekar på att de står för 85 procent av resultaten!)
3. Kunskapen om buggarna som kan stå i vägen för din framgång.

Du kan ha briljanta affärsidéer eller karriärstrategier, men allt landar i hur du  uppfattas – ditt reputation. När du förstår den fullskaliga effekten av detta, då kommer din affärsverksamhet, karriär och professionella utveckling att tillföras en ny dimension.

Det finns inget mer kraftfullt, men paradoxalt nog är det vår mest okända och minst utnyttjade tillgång. Ett attraktivt reputation är den gyllene nyckel som öppnar dörrar till spännande människor, kunder och företag som du vill lära av, göra affärer med eller bli anlitad av.

Jag kan inte se någon viktigare strategi.

”Per är en dedikerad
game changer och pionjär som mejslar fram det unika hos sina kunder och bidrar starkt till de genombrott som kan bli omvälvande”

– Mitt professionella rykte, analyserat 2022

You are doing the impossible Per – you are pointing to the very hub, the heart for all things for business, for consultants,
for everything.
-David Moody, Business Consultant Brisbane, Australien

Ditt sätt att analysera och göra personliga styrkor konkreta är oslagbar och storyn och profilen för varje individ är unik och kraftfull. Du gör det extremt bra och det har aldrig varit enklare att rekommendera någon. Alla dessa år efter att Tom Peters myntade begreppet Brand You så är du den första som funnit ett sätt att göra det verkligt.
– Paul Holmström, Styrelseordförande Bioss Sweden

Your approach is powerful, revolutionary, beautiful and personally mind blowing. Thank you for what you do to people and organisations – it changes everything.
– Sven Hultin, Entreprenör, Coach, Business Advisor

Är du nyfiken ditt  professional reputation?

Vill du få möjlighet att ta ditt professionella liv till en ny nivå och befinna dig i uppdrag där dina styrkor och det du vill får fullt utlopp? Är du nyfiken på dina framgångsfaktorer eller de buggar som kan stå i vägen och kunna hantera dem.

Rapporten om ditt reputation är ett unikt dokument som ger dig en ingående kunskap om allt det som bygger ditt reputation.
Min ambition är att det ska vara ditt viktigaste professionella dokument.